facebook

 

Op Monsterink tattoofest weer 2 mooie prijzen binnen gehaald 1ste prijs realisme en ook nog best of saterday !!! Afgelopen weekend 14 mei nog Best of Sunday gewonnen op de Tattooconventie in Leuven.

Welkom op onze  site en leuk dat u een kijkje komt nemen. ik zal mij even voorstellen ik ben Manuela en run sinds 2009 met veel plezier mijn studio in het centrum van Maassluis !  Eddie is ook werkzaam in de studio en is een Allround Tattooartiest in 2012 en 2013 heeft hij verschillende 1ste – 2de en 3de prijzen gewonnen op verschillende Tattooconventie,s  . Wij doen onze uiterste best  om al u vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het zetten van een Tattoo – Piercing – Permante Make-up en Tattooremoval  maar wat zeker nog wel het belangrijkste is om  kwaliteit af te leveren . Heeft u een eigen ontwerp of wilt u iets laten ontwerpen komt u dan even naar de studio dan zullen we  samen met u  kijken wat er mogelijk is en kan er eventueel een schets voor u gemaakt worden, kiest u ervoor om een schets te laten maken kijk dan onder Tattoo ivm de voorwaarden die wij hiervoor hanteren .  Wij zijn ook een  innamepunt vd  Nationale tattoobon van Henk schiffmacher . Onder Piercings en P.M.U vindt u buiten alle info ook de prijzen hiervan . Voor een Tattoo of Tattooremoval  is geen vaste prijs dit ligt eraan wat u wilt ect dus graag hierover ook geen mailtje sturen met deze vraag  maar gewoon even binnen lopen !!!!

Permanente Make-Up  zetten wij Eyeliners en  Wenkbrauwen voor de wenkbrauwen  zijn 3 methodes  toe te passen zowel de oude techniek maar ook   de nieuwste techniek de Hairstroke en ook Hairstroke 3d mesjestechniek  . Ik ben hiervoor Ecuri gecertificeerd.! en werk alleen met de beste kwaliteit en producten van Ecuri. ik zal samen met u kijken wat het beste bij u past kwa kleur en vorm  doormiddel van een intakegesprek en kleurentest.

In de studio is veel aandacht besteedt aan hygiëne en werkwijze en zijn we in het bezit van een GGD certificaat.
In de aparte ruimtes wordt gezorgd voor privacy zodat er  in alle rust aan uw Tattoo -Piercing- Permanente Make-up of Tattooremoval gewerkt kan worden. Na het zetten van uw Tattoo – Piercing – Permanente Make -up of Tattooremoval  wordt er mondeling advies gegeven over de nazorg en krijgt u alle informatie mee via een nazorg formulier .

Het team van  BodyArt- Oudsluis nodigt u dan ook van harte uit om een (geheel vrijblijvend) kijkje te nemen in onze studio in het centrum van maassluis. U bent van harte welkom!