facebook

 

U kunt bij ons terecht voor Wenkbrauwen zowel de oude techniek als de Hairstroke maar ook de nieuwste techniek Hairstroke de 3d mesjestechniek . Ook zetten wij Eyeliners .

Onder de 16  jaar word er geen permanente make-up gezet! Dus zorg dat je een ID bij hebt mochten wij ernaar vragen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit pigmentatie van Ecuri. Voor vragen of informatie loopt u gerust even vrijblijvend binnen.

Wij zijn Ecuri gecertificeerd.

Prijzen zijn inclusief 1 keer  nabehandeling na 4/6 weken . LET OP !! WIJ HEBBEN NU EEN MOOIE AKTIE VOOR DE P.M.U .

Wenkbrauwen 250 euro –    NU  200 euro

Eyliner Boven   160 euro 

Eyliner  Onder   140 euro

Eyliners Onder en Boven  –  Nu  275  euro

Alles in 1 dus Wenkbrauwen en Eyliners  euro- Nu  450  euro

permanent_makeup_before_and_after1 Wat is Permanente Make-up

Permanente Make-up is een behandeling die vakkundig in de huid wordt gepigmenteerd en tot op zekere hoogte te vergelijken met een tatoeage, alleen bij P.M.U. wordt de pigment minder diep in de huid aangebracht .Deze behandeling wordt  in overleg  in 2 fasen aangebracht, zodat je een perfect eindresultaat krijgt. Want alleen kwaliteit geldt! Voor het zetten van de Permanente Make -Up kijk ik samen met u doormiddel van een kort intake gesprek   welke kleur pigmentatie en vorm of dikte  het beste bij u past.ideaal voor mensen die nagenoeg geen wenkbrauwen (meer) hebben.,een allergie voor make-up hebben of gewoon omdat iemand  toch graag mooie wenkbrauwen wil hebben zonder dat je er elke dag  te veel tijd aan kwijt bent. ook tijdens en na  het sporten en zwemmen  ziet u er altijd verzorgd uit De ogen; door het aanbrengen van een eyeliner worden de ogen geaccentueerd, waardoor ze groter worden en sprekender lijken . De pigmenten die wij in onze studio gebruiken zijn goed getest en onderzocht op allergieën.Alle pigmenten en toebehoren komen van Ecuri Cosmetics vandaan.De naaldmodules worden eenmalig gebruikt en na gebruik wordt de complete naaldmodule weggegooid, dus u hoeft nooit bang te zijn dat u behandeld wordt met een naald van een ander.

Na 4 tot 6 weken komt u terug voor de nabehandeling dit zit bij de prijs inbegrepen . wilt u binnen 1 jaar na de nabehandeling toch nog u wenkbrauwen of eyeliner bij laten kleuren dan betaald u 30 % van de prijs .

U krijgt van ons een nazorgformulier en crème mee waarmee u de p.m.u. gaat verzorgen. u moet  net als voor een tattoo of piercing een toestemmings / gezondheidsverklaring invullen . Staat u onder behandeling van een specialist dan moet u eerst overleggen of het voor u verantwoord is p.m.u te laten zetten .